Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.20
4 stars: Foarte bun
10 pareri

Panou radiant infrarosu Ecosun 300 W in Timisoara

0 stars: 0.00 din 0 pareri

99 €
Brand
ECOSUN 300 U
Descriere
Putere: 300 W
Tensiune alimentare: 230 V
Culoare: alb
Grad protectie: IP 44
Dimensiuni: 592x592x30 mm
Greutate: 5,0 kg
Montaj: pe tavan
Distane minime recomandate: de la 2,5 m

Pentru dimensionarea corecta a puteri panoului radiant necesar va stam la dispozitie la Tel 0726.392.208 / 0758.048.859

Panoul ECOSUN U este universal pentru locuinte sau spatii comerciale, poate fi montat pe tavane obisnuite sau pe tavane suspendate, clasa de izolatie I, culoare de baza alb (0100)

Principiul incalzirii cu infrarosu:
In timp ce in cazul incalzirii prin convectie un convector incalzeste mai intai aerul care transfera apoi caldura obiectelor inconjuratoare (pereti, mobila, persoane), incalzirea cu panouri radiante transfera caldura in special prin energie radianta (in spectrul infrarosu). Aceasta din urma, odata ce intalneste obiectele din jur (pereti, mobila, podea), este reflectata partial (aproximativ 15%) in timp ce restul de 85% este absorbita de catre obiecte. Aceasta energie radianta se transforma in caldura, iar pe masura ce temperatura obiectelor creste, vor transfera caldura si aerului din incapere.

Principiile mentionate ofera urmatoarele avantaje:
- suprafata panoului radiant genereaza un flux de caldura al carui spectru are lungimea de unda sub 5 micrometri (in spectrul infrarosu) si poate fi astfel absorbita in cantitati mari de catre corpul uman, astfel incat persoanele si obiectele sunt incalzite uniform, asemanator incalzirii de catre razele solare
- cand fluxul de caldura radianta creste temperatura obiectelor din camera la 20-22 grade Celsius, conditiile de confort termic sunt resimtite chiar si la o temperatura ambientala de 18-19 grade Celsius, lucru care poate duce la o economisire a energiei de 18-24%
- panourile radiante permit distributia uniforma a temperaturii in camera, cu un gradient de 1-2 grade Celsius diferenta intre podea si tavan (pentru incalzirea prin convectie diferenta este de 5-7 grade Celsius; 1 grad Celsiu pe 30-50 cm. inaltime)
- din acest motiv, miscarea aerului este mult redusa, astfel reduce circulatia particulelor de praf in incapere, fapt ce duce la reducerea riscului imbolnavirilor - astm, infecti respiratorii, etc.
- cresterea temperaturilor peretilor inseamna o posibilitate mai scazuta de condens pe suprafata lor (eliminarea mucegaiului), iar in acelasi timp umiditatea din camera se pastreaza in limite normale
- sticla nu este "transparenta" (din punct de vedere termic) pentru lungimi de unda de peste 3 micrometri si din acest motiv fluxul radiant infrarosu nu se pierde, fiind reflectat in interior
- panourile nu necesita intretinere periodica

Tehnologie unica:
Producatorul FENIX de panouri radiante infrarosu ECOSUN utilizeaza o tehnologie de ultima ora in ceea ce priveste suprafetele panourilor radianta (Termocuart si Termocristal)
- Termocuart asigura absorbtia maxima a caldurii de la elementul incalzitor, aflat in interiorul carcasei
- Termocristal este aplicat pe partea exterioara a panoului, este o substanta care creste semnificativ eficienta de emisie a caldurii. Practic panoul, are o suprafata de transfer de 2,5 ori mai mare, in comparatie cu o suprafata neteda de aceleasi dimensiuni.

Oferim prin magazinul nostru din Timisoara o gama laga de panouri radiante infrarosu ECOSUN cu puteri cuprinse intre 100 W si 850 W.
Oferim spre vanzare si termostate de ambient pentru comanda panourilor termice infrarosii.

Garantie: 5 ani
Durata medie de utilizare: aproximativ 25 ani

Pret: 99 Euro (fara TVA)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura