Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
4.20
4 stars: Foarte bun
10 pareri

Panou radiant infrarosu 600 W Dragus

0 stars: 0.00 din 0 pareri

780 lei
Descriere
Pret: 780 Lei (Pretul include TVA)

Panouri electrice radiante cu infrarosu de ultima generatie, singurele panouri radiante infrarosu a caror putere absorbita scade cu 20% cand ajung la temperatura de lucru, emisivitatea ramanand constanta.

Putere la 20 grade C:        600 W
Putere la 85-90 grade C:        500 W
Tensiune alimentare:        230 V
Inaltime montaj:        2,5 - 3,0 m
Volum aer incalzit*:        24 mc
Dimensiuni:        900 x 600 x 21 mm
Greutate:        4,5 kg
        
*calculul se refera la spatii cu pereti exteriori ,cu izolatie medie:pereti caramida 37.5 cm.grosime, tencuiti, ferestre si usi clasice etanse.

Volumele incalzite sunt orientative existand diferente minus sau plus ,in functie de gradul de izolare al spatiilor deservite si de posibilitatile de amplasare a panourilor radiante in functie de configuratia spatiului (numar pereti exteriori)

Panourile radiante sunt fabricat in Romania, materialul elementului incalzitor este cu placi active din materiale compozite, tehnologie de ultima generatie in domeniul incalzirii cu radiatii infrarosii.

Principiul de functionare a panourilor radiante infrarosu:
- Panourile radiante functioneaza dupa principiul asemanator soarelui, care incalzeste prin intermediul radiatilor infrarosii.
- Este o incalzire curata, naturala si sanatoasa, un sistem inovator de incalzire, calitate recunoscuta pe plan mondial.
- Radiatiile termice emise, ajung cu usurinta pe toata suprafata de actiune, fiind absorbite de pereti, podea si corpurile prezente. Acestea incalzindu-se la randul lor, incalzesc aerul, insa fara a crea curenti de aer, ca in cazul incalzirii cu calorifere.
- Acest mod de incalzire este foarte eficient, in sensul ca nu sunt pierderi de caldura, deoarece corpurile sunt incalzite inaintea aerului si nu invers, ca in cazul convectiei.
- Peretii fiind incalziti in acest mod, raman uscati, prevenind astfel igrasia si mucegaiul.

Garantie
- 5 ani

Expediere gratuita in Romania, in reteaua Fan Courier
Trimite mesaj
Din Gura in Gura